Loodgieterswerk

Loodgieterswerk_definitief

Loodgieterswerk is vakwerk. We kunnen je helpen met de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitair, waterleidingen, verwarmingsinstallaties en riolering.                                   

Help! Ik heb lekkage! Wat nu?

Rennen met emmers, teiltjes en doeken om de boel een beetje droog te houden, terwijl je lekker zat te werken of genoot van een relaxed avondje op de bank is niet fijn. Helemaal niet fijn zelfs.

Zie je een vochtplek op het plafond verschijnen of blijft de watermeter doordraaien? Dan is er een grote kans op een waterlekkage in de leidingen van jouw woning. Als het leidingwerk van jouw woning al wat verouderd of zelfs nog van lood is, kan het noodzakelijk zijn het leidingwerk gedeeltelijk of compleet te vervangen.

Ruik je een gaslucht of loopt de gasmeter ongebruikelijk snel op? Dan is er een kans op een gaslekkage. Bij deze situaties is het belangrijk om snel in actie te komen, want een gaslekkage kan zorgen voor gevaarlijke situaties, zoals een gas explosie of brand. Als je een vermoeden hebt dat er er zich een gaslekkage bevindt in jouw woning, is het belangrijk om de woning goed te ventileren door ramen en deuren te openen. Wij kunnen de gaslekkage voor je opsporen en het lek dichten en indien nodig vervangen wij het leidingwerk. Een gaslekkage ontstaat namelijk vaak door verouderde leidingen.

Voor advies over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. Eén van onze deskundige medewerkers komt dan vrijblijvend bij je langs op door te nemen welke opties er zijn voor het vervangen van bestaand leidingwerk.

Riool & Hemelwaterafvoer

Het riool zorgt doorgaans voor een snelle afvoer van regenwater en vervuild water maar het kan ook een bron van ellende zijn. Denk aan verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

In en om jouw woning is wel zo prettig als het water kan weglopen. Helaas kan een riool verstopt raken, zelfs als je geen dingen doorspoelt die niet in het riool horen. Hoe dan ook, je wilt dat dit probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Een verstopping kan op allerlei plekken zitten en daarbij horen verschillende oplossingen. 

Soms is de verstopping snel gelokaliseerd en verholpen. Op lastig plekken of bij onduidelijke oorzaken kunnen een rioolcamera en peilzender uitkomst bieden. Deze tools helpen ons het probleem snel en precies voor jou in kaart te brengen. Als wij het probleem kunnen oplossen gaan we direct en gericht aan de slag om de verstopping te verhelpen. Zit de verstopping in het openbare gedeelte van het riool, dan zorgen we ervoor dat de gemeente zo snel mogelijk aan de slag kan met de beschikbare informatie.

Uiteraard werken wij volgens meest actuele NEN-normen voor installatietechniek.

Dak & Zinkwerk

Weer of geen weer, een dak boven je hoofd is wel zo prettig. Een weer-, wind- en waterbestendig dak bespaart je veel energie. De juiste dakbedekking, afwerking, isolatie, waterafvoer en het onderhoud ervan zijn van essentieel belang om te zorgen dat een dak zowel functioneel als mooi blijft. 

Met alle soorten zink-, lood- en zelfs koperwerk kunnen we je van dienst zijn. Je kunt bij ons terecht voor:

  • dakgoten
  • regen (hemelwater) afvoeren
  • afdeklijsten
  • dakisolatie
  • complete bedekkingen van daken of balkons

Elke opdracht wordt zorgvuldig ingemeten, in onze eigen werkplaats op maat gemaakt en naar wens gemonteerd.

Aanleg sanitair

Heb je problemen met een toilet dat niet goed werkt of een lekkende kraan? Is het nodig jouw sanitair te vervangen of moeten er waterleiding worden aangelegd voor een nieuwe inloopdouche? Een vakman kan ervoor zorgen dat een douche, toilet, wastafel of ligbad goed wordt geïnstalleerd. Want het is wel zo fijn als de leidingen nauwkeurig aansluiten en dat alles netjes wordt afgewerkt. 

Dus is het nodig iets te vernieuwen, repareren of wil je een complete renovatie van het sanitair in jouw woning? Dan is een loodgieter de specialist die je daarbij kan helpen. Nog even op een rij wat onze vakmensen voor je kunnen doen:

  • de installatie van sanitair
  • het aansluiten en de installatie van douche, toilet en kranen
  • het repareren of vervangen van sanitair
  • het aanleggen of verbeteren van waterleidingen

Wij kiezen ervoor om uitsluitend gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen tegen een scherpe prijs. Als je wilt, kunnen we ook het timmerwerk, tegelwerk, de elektra en het stucwerk voor je uit handen nemen. Daarom werken we samen met geselecteerde vakmensen. Het is goed om te weten dat je dan te maken hebt met slechts één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Dat is wel zo overzichtelijk en geeft je rust want bij een verbouwing komt er al genoeg op je af.

Meer weten? Bel of mail ons.

Bellen kan tijdens kantoortijden op nummer 070 762 0180.
Mailen kan altijd naar services@ith-l.nl. We nemen dan we zo spoedig mogelijk contact met je op.