Over ons

Over-ons

Over ons

In jouw huis of bedrijfspand zijn veiligheid, gezondheid en een aangename temperatuur belangrijke voorwaarden om prettig te leven en te werken. In een tijd waarin het klimaat een ongehoord groot topic is, geloven wij als geen ander dat we állemaal een bijdrage kunnen leveren aan een ‘schonere’ wereld. We zijn er voor je. Van sparringpartner tot uitvoerder. Van loodgieterswerkzaamheden aan woonhuizen tot utiliteitswerk. Van dak- en zinkwerk tot advies en begeleiding bij het maken van keuzes op het gebied van isolatie.

Samen met onze klanten willen we graag zorgen voor meer woongenot en een aangenamer werkklimaat door duurzame oplossingen met minder energieverbruik. Het aanbod is groot. Veel mensen kennen niet alle mogelijkheden maar delen wel onze droom. Duurzaamheid zit in de keuzes die we maken met betrekking tot de productsoort en de toepassingsgebieden. Met de meest recente kennis leggen we je, eerlijk en transparant, de beste keuzemogelijkheden voor. Zo kun jij kiezen wat het beste past bij jouw situatie. 

Flexibel, oplossingsgericht of klantgericht willen wij er zijn voor onze klanten. Want we weten allemaal dat ieder mens anders is. Ieders behoefte en elke situatie ook. Doordat wij alle disciplines in huis hebben zijn we altijd flexibel. Met het eindresultaat in het vizier, denken we praktisch met je mee, in gebruiksgemak en tijdsgericht. Daarom bereiden we de opdracht eerst goed voor, samen met jou. Dan zit jij zo kort mogelijk in de rommel en waarborgen we jouw woongenot of werkplezier zo veel als mogelijk. Als we het vertrouwen krijgen om een opdracht uit te voeren is ons er alles aan gelegen te zorgen dat je het jammer vindt dat we klaar zijn;) En vooral, dat je enorm blij bent met het eindresultaat.